divendres, 1 de juny del 2012

Amistosos de final de temporada

Els finals de temporada, acostumen a ser intensos, tant per emocions, ja que normalment s'acomiada a alguns companys, entrenadors, i fins i tot amics, com per els torneigs i amistosos de final de temporada. Avui us recomanarem per aquest dissabte els següents:

 - 
Dissabte, 15.30, Sènior Femení: FC Pradenc - CE Sabadell
Partit interessant el que es disputarà al migdia a Prats de Lluçanès i on el CE Sabadell ja començarà a jugar segons els paràmetres que els està començant a inculcar el seu nou entrenador, Òscar Quintana, i començaran a veure's una mica les novetats que pot aportar l'equip per a la propera temporada. A més, ho farà davant un equip de Primera Catalana també, però del Grup III i amb el qual el nou entrenador podrà calibrar millor el potencial del seu equip actual.


 - 
Dissabte, 19.00, Juvenil-Cadet: PBB La Roca - CE Sabadell
El Juvenil-Cadet, campió del seu grup de Segona Divisió, visitarà a un PBB La Roca on es trobarà a un equip que segurament alinearà un mixte entre l'equip que ha estat disputant la Primera divisió, quedant en vuitena plaça, i de l'equip que juga la lliga de Segona divisió, que ha rendit a molt alt nivell quedant en tercera plaça del grup 5 de la categoria.


 - 
Diumenge, 16.45, Bellavista Milan - RCD Espanyol
Les campiones de Primera Catalana grup 3 es donaran un homenatge rebent al primer equip del RCD Espanyol, equip de Superlliga que visitarà Les Franqueses del Vallès per preparar les semifinals de la Copa de la Reina que disputaran el següent cap de setmana contra el Rayo Vallecano. A més, l'equip local intentarà arrodonir la festa fent algunes activitats i sorteigs complementaris per a celebrar el seu ascens a Preferent aconseguit aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada