dissabte, 2 de juny del 2012

Remuntada

El Juvenil-Cadet femení ha donat mostres un cop més de la seva qualitat (Foto: Pedro Salado).

PBB La Roca - CE Sabadell     2-3

El Juvenil-Cadet ha disputat avui un amistós al Municipal de La Roca del Vallès, contra l'equip local, i s'han trobat amb un equip amb moltes jugadores en edat cadet sobre la gespa, però molt ben plantat i molt ben organitzat que de seguida ha començat a donar guerra, però que no ha pogut perforar la porteria arlequinada durant molts minuts. Inés Palmiero ha fer un parell d'aturades de mèrit abans de ser substituïda per Clàudia Poch. Abans de la mitja part, les locals han posat el 1-0 al marcador, resultat força injust per el que s'havia vist en el terreny de joc durant la primera part.

A la segona part, en una bona jugada local, ha arribat el 2-0, però les arlequinades s'han sabut sobreposar als dubtes i al marcador per a que primer Patrícia marqués el 2-1 en un xut des de fora de l'àrea que alguna defensora local ha desviat i ha entrat lluny de l'abast de la portera local, Christina marqués el segon gol en una bona jugada d'equip i el 2-3 el tornés a marcar Christina desprès de recollir un bon xut de Sara Zauner que ha anat al travesser.

Destacar també en aquest partit, la gran feina feta per Laura Heis primer de lateral i desprès d'extrem, el control del joc de Laura Segura al mig del camp, i les recuperacions de bola d'Andrea que en tot moment s'ha fet notar com un dels revulsius en l'aixecament del mig del camp sabadellenc a la segona part.

Àlbum fotogràfic complert del partit: ÀLBUM LA ROCA - JUVENIL CADET