dilluns, 9 de juny del 2014

La Copa Catalunya ja coneix els quartfinalistes

Sense sorpreses a la Tercera ronda

El CF Pardinyes va perdre contra el CF Igualada en un partit molt igualat i on els dos equips ho varen donar tot per a poder allargar una mica més la temporada i enfrontar-se al totpoderós FC Barcelona, sent les igualadines les que ho van aconseguir, en un partit dur i on varen acabar amb nou jugadores sobre la gespa i que sols varen poder sentenciar en els minuts finals (Crònica).

L'enfrontament entre la PBB La Roca i el CE Europa va ser en canvi un partit molt estrany, on a la primera part les visitants varen plasmar la seva superioritat de categories anant al descans amb un 0-2 favorable, però que en el segon temps va aixafar al seu rival amb set gols més.

El Pallejà i el Llerona s'enfrontaven en un partit molt igualat entre dos equips de la mateixa categoria, i així va ser, amb una primera part que va acabar amb 0-0. El segon temps, les visitants farien el 0-1, però les locals reaccionarien demostrant que son un equipàs aquesta temporada, remuntant el partit i guanyant per un ajustat 2-1

Bonaire i Lloret protagonitzaven l'altre enfrontament entre equips de Preferent, en un partit que a la primera part era molt anivellat i es tancava amb el 1-1 i que a la segona part, s'arribaria amb el 1-2 a falta d'un minut i el partit es tornaria una bogeria, amb el 2-2, el 2-3 i el 3-3 en pràcticament un minut. La loteria dels penals cauria per part de les visitants (Crònica).

En el partit que tancava el quadre de la tercera ronda, el FC Sant Pere Pescador es va emportar la eliminatòria guanyant al camp del CFF Tortosa-Ebre en un partit molt calent on les visitants varen rebre quatre expulsions i on el comitè de competició tindrà feina amb el post-partit.