divendres, 6 de juny del 2014

El Sabadell campió del Torneig Joan Cortiella

Les arlequinades s'emporten el triangular


Aquesta mateixa nit s'ha disputat el tradicional torneig de la UE Castellar, dedicat a en Joan Cortiella, una institució en l'esport castellarenc i ha arribat a la seva XVIIena edició, disputant-se aquest divendres la categoria Aleví femenina amb la presència de tres equips vallesans.Les locals, una UE Castellar que volia donar una bona imatge en el torneig de casa han sigut acompanyades per el CE Sabadell i la EF Barberà-Andalucía que s'han disputat el trofeu en format tres per un i que ha començat a les vuit del vespre.


El primer partit enfrontava a la UE Castellar amb la EF Barberà-Andalucía, dos equips que s'havien trobar a la Lliga en el Grup II de la categoria i on en els dos enfrontaments, s'havia imposat les de Barberà, al seu feu per 5-1 i a Castellar per 0-5. Les locals, que han anat de menys a més aquesta temporada, han trencat els pronòstics i han acabat vencent per 3-1, donant-se una bona alegria en aquest final de temporada.

El segon partit, el CE Sabadell s'ha enfrontat amb la EF Barberà-Andalucía, que en el campionat de Lliga va coincidir amb el seu equip B amb les vermelles, equip al qual va vèncer per 3-5 i 5-4 en els dos envits, i van sortir amb molta precaució davant un equip que es volia venjar-se de la derrota inicial, però al final, s'ha imposat l'equip arlequinat per 2-0.

En el partit que tancava el triangular, les locals i les sabadellenques es jugaven el títol. Malgrat la superioritat teòrica de les arlequinades, les roig-blanques han sortit a mossegar, amb ganes de repetir la gesta del primer partit i tornar a vèncer per quedar-se el torneig a casa, però la superioritat visitant s'ha fet patent, acabant el partit amb 0-4 i guanyant el torneig el CE Sabadell davant una UE Castellar que ha donat bona imatge i que ha quedat finalment en la segona plaça.

Resultats:
UE Castellar - EF Barberà-Andalucía     3-1
CE Sabadell - EF Barberà-Andalucía     2-0
UE Castellar - CE Sabadell     0-4

Classificació final:
CE Sabadell     6 pts.
UE Castellar     3 pts.
EF Barberà-Andalucía     0 pts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada