diumenge, 15 de juny del 2014

Ja tenim totes les campiones

Acaba la temporada oficial per als clubs

Aquest passat dissabte, amb la disputa de les finals dels Campionats de Catalunya a Sant Feliu de Llobregat, es va tancar la temporada oficial per als equips en les competicions en les que intervé la FCF. A part de la final Infantil, de la que vareu tenir un reportatge particular, al contenir la participació del CE Mercantil, es varen disputar també les finals en categoria Aleví i Cadet de futbol-7.

El RCD Espanyol va ser el protagonista de la tarda (Foto: FCF)

En categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí, arribaven a la final el RCD Espanyol i el CE Sant Gabriel, dos dels equips amb millor encert en els seus fitxatges i que van oferir una final molt entretinguda, amb molt bon joc i alternatives al marcador. Desprès d'un primer quart sense gols, en el segon quart, les de Sant Adrià es posarien endavant del marcador, i amb el 1-2 s'arribaria al descans del partit. Però tot canviaria amb l'arribada del minut 34 i el 1-3 marcat per Clara Farriol. Les blanc-i-blaves, ferides en l'orgull traurien la seva millor versió i en quatre minuts, del 36 al 40 donaven la volta al marcador, amb dos gols de Paula Jiménez i un de Laura Quero per anar al final del tercer quart amb el 4-3 al marcador. En el principi de l'últim acte del partit, de nou Paula Jiménez va fer el 5-3 final i l'Espanyol va mantenir el domini del partit i de la bola davant un rival que per molt que ho va intentar, no va poder tornar a marcar.

En categoria Cadet-Infantil, el RCD Espanyol s'enfrontava amb el sorprenent finalista, una Penya Recreativa Sant Feliu que volia coronar-se en el camp de les seves veïnes de ciutat, però ben aviat es va veure que la superioritat de les blanc-i-blaves seria àmplia. Ja als minuts sis i 14 Júlia va posar el 2-0 al marcador, i al minut 28 Cristina Chavero va fer el 3-0. Amb aquest guarisme transcorreria gran part del partit, ja que les verd-i-grogues van aguantar bé el tipus fins que les cames començaven a pesar, amb la xafogor que es va patir dissabte, i en els últims 20 minuts, el resultat es va anar ampliant fins al 7-0 final, potser excessivament ampli vista la feina que varen fer les de Sant Feliu durant tot el partit.