dilluns, 16 de juny del 2014

Tres semifinalistes coneguts

L'Europa torna a unes semifinals

A falta del CF Igualada - FC Barcelona, aplaçat per la participació de les blau-granes en semifinals i final de la Copa de la Reina, ja coneixem a tres dels quatre participants a la Final-four de la Copa Catalunya, i a part dels dos equips que han participat a Primera nacional, veurem el retorn del CE Europa que ja va disputar les semifinals les temporades 2006 i 2007.

El CE Europa torna a unes semifinals de la Copa Catalunya.

En el CF Pallejà - CE Europa, s'enfrontaven les locals, que no han pogut firmar el seu ascens quedant quartes a Preferent per goal-average, contra un equip de Segona nacional que va posar el 0-1 al minut 23 per mitjà d'Andrea Porta, però que no va poder mai superar àmpliament a les vermell i negres, que varen empatar, al minut 35 amb gol de Carla Farré per anar al descans amb el 1-1. Al segon temps, molt domini altern i un joc força anàrquic encaminava el partit cap a la sorpresa, però de nou Andrea porta marcaria, aquest cop al minut 89 el 1-2, sense possibilitat de reacció per a les locals.

Va caure ajustadament el CF Lloret a mans RCD Espanyol per 1-2, en un partit que Alba Pomares va posar en franquícia per les visitants al minut 30 i que fins la segona part no va veure l'altre gol blanc-i-blau, al 58 amb l'autoria de Bàrbara Latorre. Tres minuts després, Anna Crillo va ajustar el marcador amb el 1-2 definitiu i la última mitja hora va ser de domini visitant i contracops locals.

En el tercer partit disputat el cap de setmana, el FC Sant Pere Pescador va rebre la visita d'un Llevant Les Planes que va fer valer la seva superioritat sobre un r amb moltes baixes per arribar a la mitja part amb el 0-1 i rematar a les rivals amb el cansament a la segona part. Asako Sakurabayashi, una de les possibles baixes de les de Sant Joan Despí aquest estiu, va marcar dos gols en un partit que va acabar en un clar 0-4.

Quarts de Final (14 i 15 de Juny):
18. CF Pallejà - CE Europa     1-2 (Resum)
19. CF Lloret - RCD Espanyol     1-2 (Resum)
20. FC Sant Pere Pescador - Llevant les Planes     0-4

17. CF Igualada - FC Barcelona     Aplaçat per la participació del FC Barcelona a les semifinals i final de la Copa de la Reina.