dimecres, 28 d’agost del 2013

Preferent Catalana

El CE Sabadell disputarà aquesta competició, amb l'objectiu de la permanència


Aquesta temporada, el CE Sabadell tindrà molta feina per a defensar la categoria assolida la passada temporada, i on participarà amb un equip formant majoritàriament per jugadores components la passada campanya, amb alguna incorporació que supleixi les poques baixes que ha patit l'equip aquest estiu. Seran 30 jornades molt dures que començaran amb un debut a Vic el 22 de Setembre i acabaran teòricament al camp del Bonaire el 18 de Maig del 2014.


Temporada complicada per les nostres noies.

A la competició, es trobarà amb uns altres dos equips que varen signar l'ascens a Preferent, CF Pallejà i CE Llerona, que a pesar del seu ascens, tenen dues plantilles molt capacitades per no estar patint des de la primera jornada si les poden mantenir intactes.

També es trobarà amb els equips que la campanya 2012/13 varen perdre Segona Nacional, com son CF Lloret, Vic UE i EF Bonaire, encara que aquest últim club està per decidir si desprès de comprar la plaça a Segona Nacional al Girona, hi participaran amb el filial o per contra cediran la plaça a algun club. Per la seva part, les selvatanes volen tornar a bastir un equip per pujar de categoria, i les osonenques han perfilat una plantilla que sens dubte està destinada a l'ascens. 

Completen el grup el filial C del RCD Espanyol, que intentarà millorar el sots-campionat que llueix actualment, i un equip que es va quedar a sols 2 punts de l'ascens, el CF Igualada, que sens dubte tindran també com a companyia a la zona alta de la taula a la EE Guineueta. Altres equips que intentaran estar a la part noble de la classificació, son Atlètic Prat, Pardinyes, PBB La Roca i CF Santpedor, que ja la passada temporada varen oblidar-se dels patiments del descens forces jornades abans d'acabar la lliga.

Del grup que lluitaran per escapar de la zona de descens, possiblement hi hauran situats, a part dels 3 equips que han pujat de categoria, les gironines del Parroquial Santa Eugènia, les osonenques del Riudeperes i el Bellavista-Milan de Les Franqueses del Vallès, curiosament l'única ciutat catalana que gaudirà de dos equips en la categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada