divendres, 30 d’agost del 2013

Final Four Copa Catalunya 2013

La primera competició de la temporada, ja de camí


Aquest proper Dissabte, 31 d'Agost, es disputen les semi-finals de la Copa Catalunya 2013, a l'Estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat, amb les defensores del títol, el FC Barcelona, un equip que arriba a la fase final de la competició amb el cartell de favorites, el RCD Espanyol, finalistes la passada edició i amb molts canvis respecte la passada temporada. De Primera divisió nacional, també hi trobem el Llevant Les Planes, que intentarà entrar al que seria la seva primera final de la competició, amb un equip amb forces novetats, però al que el sorteig li va destinar jugar contra les campiones, i el CECF Les Garrigues, equip de Primera Catalana que es donarà l'homenatge de celebrar les seves primeres semifinals de la competició, jugant contra un gran equip.


Marta Torrejón ja no vestirà aquesta samarreta.


El primer partit, a les 10.00 serà el que enfronti al FC Barcelona i al FC Llevant Les Planes. Les blaugranes es presenten a inaugurar la temporada defensant la Copa Catalunya aconseguida la temporada passada a Manresa contra el RCD Espanyol en els penals. Les campiones de Lliga, Copa i Copa Catalunya son les clares favorites, però les de Sant Joan Despí volen demostrar que amb les noves incorporacions, començant des de la banqueta, on han incorporat a Natalia Astrain, però també en el camp, amb la novetat de Sara Serna, poden donar la cara e intentar donar la sorpresa per ficar-se a la final.

La segona semi-final, enfrontarà a les 12.00, al RCD Espanyol amb el CECF Les Garrigues. Les blanc i blaves, es presenten amb un equip on també hi han hagut molts canvis i amb l'obligació de rodar més a les seves jugadores en vistes a la Lliga, ja que algunes de les baixes, com la de Marta Torrejón, han fet que hi hagin molts dubtes entre la seva afició. Per la seva part, les de Les Borges Blanques, venen a gaudir de la competició, però conservant un bloc molt similar al de la passada temporada, confien en donar molts problemes a les periquites. Cristina Tió pot ser la jugadora clau per al seu equip en aquest partit.

El Diumenge, a les 12.00, en el propi Estadi Joan Baptista Milà, es disputarà la final de la Copa Catalunya 2013, entre els guanyadors dels partits dels que us hem parlat. Siguin quins siguin els finalistes, esperem que es vegi un gran partit i sobretot, que la gent que s'acosti a la final vegin un gran espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada