diumenge, 11 d’agost del 2013

Resum de la jornada 2 de la Champions League

La prèvia amb algunes sorpreses, arriba a la segona jornada


Aquest dissabte s'ha disputat la segona jornada de la primera fase de la Champions League 2013-14, on 32 equips dividits en 8 grups intenten accedir a la fase d'eliminatòries, i sols 10 d'aquests equips, les 8 campiones de grups i els dos millors equips classificats en segona plaça de grup, accediran a setzens de final, on es trobaran als 22 equips classificats segons coeficient UEFA.

Totes somnien en arribar lluny (Foto: Roger Benet).

Grup 1:

El Konak Belediyesi GSK (6 punts) va donar la sorpresa de la jornada i va guanyar per un ajustat 1-2 a les locals del WFC SFK 2000 Sarajevo (3 punts), que es compliquen la vida i hauran de lluitar contra el FC NSA Sofia (3 punts) per aconseguir la segona plaça e intentar passar com a un dels dos segons millors a la següent ronda. En l'altre partit de la jornada, les búlgares varen complir pronòstics guanyant al Cardiff City FC per 2-0. Les turques aconsegueixen passar a setzens de final.

Grup 2:

Les sèrbies del ŽFK Spartak Subotica segueixen confirmant que tenen una gran plantilla, golejant al Gintra Universitetas per 6-0, mentre que les favorites del grup, les romaneses del Olimpia Cluj-Napoca, varen golejar 7-0 al SK Liepājas Metalurgs. A la última jornada, sèrbies i romaneses es jugaran el passi a setzens.

Grup 3:

El WFC Kharkiv va patir per guanyar per un simple 2-1 al Raheny United FC, un equip que ha demostrat molt nivell en les dues jornades disputades, mentre que el MTK Hungária FC va guanyar en una segona part molt efectiva al Crusaders Strikers WFC per 2-0. A la última jornada, es juguen la classificació ucraïneses i hongareses en un enfrontament directe.

Grup 4:

Zürich Frauen també va firmar el passi a setzens, guanyant per 4-1 al WFC Ekonomist, per sumar els 6 punts en joc fins ara, mentre que les locals del Clube Atlético Ouriense, varen donar la sorpresa guanyant per un ajustat 2-1 a les fereses del KÍ Klaksvík i col·locant-se segones amb 4 punts.

Grup 5:

Les favorites del grup, RTP Unia Racibórz va complir golejant al Ada Velipoje, amb un clar 7-0, i les altres possibles candidates a la primera plaça, el FC Bobruichanka bielorús, es va estavellar amb el ŽNK Pomurje, amb el que varen perdre per 3-1, acabant per segon partit amb 10 jugadores sobre la gespa. Ara les poloneses ho tenen tot a favor per aconseguir la classificació directe, amb 6 punts i enfrontant-se a l'última jornada a les bielorusses, amb 3. ŽNK Pomurje també en té 3 i s'enfronta a les campiones albaneses, i molt haurien de patir per no aconseguir la victòria que els doni opcions per a la segona plaça.

Grup 6:

Les locals i favorites del PK-35 Vantaa poc s'esperaven a entrebancar-se amb el Pärnu Jalgpalliklubi, un equip sorprenent amb el que varen empatar, 0-0, i comparteixen primera plaça amb 4 punts els dos equips, jugant-se les finlandeses el passi de ronda amb el FC PAOK, que en té 3. Les estones, poden donar la campanada guanyant al ŽFK Bilјanini Izvori 2010 que tanca el grup amb 0 punts i que va perdre contra les gregues per un clar 5-0.

Grup 7:

Apollon Limassol LFC, va fer un mal partit i va suar de valent per guanyar al CS Goliador Chişinău per un curt 1-0, però es posen líders amb 6 punts, i es jugaran el bitllet a setzens contra el ASA Tel-Aviv FC, que va empatar 0-0 amb el FC Union Nové Zámky, que queda eliminat amb sols 1 punt.

Grup 8:

FC Twente i Glasgow City LFC s'ho jugaran tot a una carta aquest dilluns, en un enfrontament directe al qual arriben amb 6 punts, desprès de guanyar el dissabte a la tarda a Osijek i Birkirkara FC per 4-0 i 9-0 respectivament. En cas d'empat, les escoceses s'assegurarien el liderat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada