dimecres, 14 d’agost del 2013

Resum de la jornada 3 de la Champions League

Acaba la prèvia amb 10 equips que arriben a setzens.

Olympique Lyonnais, Paris Saint-Germain, 1. FFC Turbine Potsdam, VfL Wolfsburg d'Alemanya, Arsenal Ladies FC, Birmingham City Ladies, FC Rossiyanka, Zorky, Sassari Torres, U.P.C. Tavagnacco, Brøndby IF, Fortuna Hjørring, LdB Malmö, Tyresö FF, AC Sparta Praha, NÖSV Neulengbach, ASV Simacek Spratzern, R. Standard de Liège, WFC SSHVSM-KAIRAT, LSK Kvinner FK, Thór/KA i FC Barcelona, ja coneixen als equips que les acompanyaran a la fase d'eliminatòries directes de la competició.

La primera fase, al detall (Foto: Roger Benet).

Grup 1:

El Konak Belediyesi GSK va ser la sorpresa del grup i la primera gran sorpresa de la competició, ja que no comptava per quasi ningú per colar-se a setzens, hi ho ha fet amb els 9 punts en joc guanyats, per sobre de les locals del WFC SFK 2000 Sarajevo (6 punts), FC NSA Sofia (3 punts) i Cardiff City FC (0 punts).

Grup 2:

El ŽFK Spartak Subotica serbi, ha fet el plé amb 9 punts, eliminant a les locals i favorites, un Olimpia Cluj-Napoca al qual van golejar al partit decisiu per un escandalós 3-8 i deixant-les amb 6 punts, que no els serveix per superar ronda. Darrera, un Gintra Universitetas que ha sumat 3 punts i fanalet vermell impuntuat SK Liepājas Metalurgs.

Grup 3:

En l'última jornada, MTK Hungária FC i WFC Kharkiv, es jugaven en un enfrontament directe el liderat i l'accés directe a setzens de final, aconseguint les hongareses el triomf per 1-0 amb gol de Pádar al minut 77 la victòria que les feia aconseguir acabar amb 9 punts la lligueta i deixar a les ucraïneses amb 6. Eliminades Raheny United FC i Crusaders Strikers WFC, que varen jugar un encontre intrascendent que va acabar amb 2-1.

Grup 4:

Zürich Frauen ja havia sentenciat el grup a la segona jornada, però va voler donar exemple, aconseguint acabar la lligueta amb 9 punts, vencent al KÍ Klaksvík, col·listes amb 0 punts, per 3-0, mentre que les portugueses del Clube Atlético Ouriense, que exercien com a locals, empataven 1-1 amb el WFC Ekonomist, i acabar amb 4 punts, mentre que les montenegrines quedaven amb 2.

Grup 5:

Les favorites del grup, RTP Unia Racibórz va patir per aguantar el empat 0-0 amb el FC Bobruichanka, per sumar 7 punts i passar de ronda com a líders, mentre que la sorpresa del grup, el ŽNK Pomurje, aixafava al Ada Velipoje per un clar 13-0 per acabar amb 6 punts i per sobre de les bielorusses, amb 4. Les albaneses acaben cueres amb 0 punts, però any darrera any van augmentant poc a poc el nivell del seu joc.

Grup 6:

Les locals i favorites del PK-35 Vantaa afrontaven l'últim partit contra el FC PAOK amb la obligació de guanyar per classificar-se, i patint van aconseguir-ho, amb un 2-1 que les permet sumar 7 punts i passar com a líders de grup. Les acompanyaran la sorpresa del grup, un Pärnu Jalgpalliklubi, que guanyava 3-1 al ŽFK Bilјanini Izvori 2010, i també sumava 7 punts que les permet entrar a setzens com una de les millors segones classificades, mentre que gregues, amb 3 i macedònies, amb 0, es queden fora de la competició.

Grup 7:

Es classificaven les locals del Apollon Limassol LFC, que tot i fer una fase prèvia irregular, sumava els 9 punts en joc, guanyant l'últim partit al ASA Tel-Aviv FC, que queden en tercera plaça amb 4 punts per 3-0 i FC Union Nové Zámky queden segones de grup amb 4 punts també, al guanyar per un còmode 6-0 al CS Goliador Chişinău.

Grup 8:

FC Twente i Glasgow City LFC es jugaven el liderat i el passi de ronda, i les locals perdien per 0-2, amb el segon gol de les escoceses en el minut 91 amb les dels Països Baixos bolcades en atac. Afortunadament, a part de les de Glasgow, amb 9 punts, les locals es donarien una alegria, passant com a una de les segones millors classificades, amb 6 punts i donant les gràcies al goal-average. En tercera plaça, queden Osijek, que va guanyar al Birkirkara FC per un clar 7-1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada