dilluns, 3 de juny del 2013

Primera Divisió Juvenil: CD Sant Gabriel - CE Sabadell 0-1

La permanència es va aconseguir, no sense patir en un bon partit de les arlequinades

Les jugadores del juvenil A del CE Sabadell sabien que només els valia aconseguir puntuar en el difícil camp del CD Sant Gabriel i aquest passat dissabte van anar amb aquesta mentalitat, absolutament concentrades en rematar les seves aspiracions.

Laura Heis va materialitzar la feina de tot l'equip.

El partit va començar amb les de Sant Adrià del Besòs molt actives i amb les primeres ocasions, això si, no molt clares per a elles, amb intensitat de les locals, però amb les arlequinades que sabien el que es jugaven, i que en tot moment varen estar atentes, sobretot en zona defensiva, i que poc a poc es van anar fent amb el control del camp i sobretot dels temps del joc. En aquest primer temps, a part de la igualtat, destacar que al minut 32, la jugadora local Anna Ruiz s'ha donat un fort cop al cap i no ha pogut continuar el partit. A partir d'aquell moment, el partit ha tornat a ser de les locals, encara que no s'han acostat amb perill a la porteria defensada per Inés Palmiero.

Celebració del gol, amb moltes ganes (Foto: Pedro Salado).

Al segon temps, en el primer minut, clar penal a favor del CE Sabadell, i Laura Heis, amb nervis d'acer, va transformar el 0-1, i les jugadores arlequinades varen anar adormint el partit, intentant que les locals no juguessin còmodes, fins que a la mitja hora d'aquesta segona part, el Sant Gabriel va començar a generar més perill, aconseguint posar en moltes dificultats a les vallesanes, que van tirar de picardia i en els últims minuts, varen patir alguna rampa i l'àrbitre va haver d'allargar 5 minuts el partit, decisió totalment justificada, però que en cap moment va permetre a les locals aconseguir ni tant sols l'empat, i el partit va acabar amb el 0-1 que donava els 3 punts a les visitants.

L'equip va rematar la feina (Foto: Pedro Salado).

Amb aquest resultat, el CE Sabadell acaba la lliga amb 38 punts en 30 partits, en desena posició, i les seves rivals per la permanència, la PBB La Roca, ho fa en zona de descens, amb 36 punts, ja que aquest diumenge va guanyar el seu partit contra el Molins de Rei per un contundent 12-0. Si no hi ha alguna decisió federativa que digui el contrari, les del Vallès Oriental acompanyaran a UE Seva, CE Mercantil, Stoitchkov i el nombrat ja Molins a Segona Divisió.