dimecres, 12 de juny del 2013

Quarts de final de la Copa Catalunya

Entren ja a la competició els equips que han disputat Primera divisió nacional


Desprès de les tres primeres rondes, on han participat els clubs que disputen Segona divisió nacional, Preferent i els campions i sots-campions de Primera Catalana, arriben els quarts de final de la competició, on entren ja els quatre equips catalans que disputen la Primera divisió nacional, antigament coneguda com a Superlliga.

Entren els equips de Primera a la competició.


Un dels encontres serà el que enfrontarà al CF Igualada, de Preferent, contra el FC Llevant Les Planes. L'estadi de Les Comes viurà la visita d'un Primera com una festa del futbol, totalment merescuda per les locals, que a part d'aconseguir una excel·lent quarta plaça a la categoria, van tenir opcions d'ascens fins a la penúltima jornada de la competició, en que van caure derrotades per un altre de les aspirants a l'ascens. El partit es jugarà a l'estadi de la capital de l'Anoia el dissabte 15 de Juny. 

Més igualat pot ser el Nàstic Escola Valls - RCD Espanyol. Les visitants seran favorites, per categoria i per nivell qualitatiu de les jugadores, però les locals no han aconseguit l'ascens aquesta temporada per que han tingut com a rivals a un Girona FC insuperable. A més, les barcelonines poden acusar la inactivitat des del final de Copa, i en canvi les locals han demostrat ser competitives a la Copa Catalunya.

Per la seva part, el CECF Les Garrigues rebrà a un dels 4 millors equips catalans. El CD Sant Gabriel és clar favorit en aquesta eliminatòria i tot el que no sigui accedir a la Final-four seria un fracàs, ja que per nivell, no haurien de tenir cap problema per superar a les locals, sots-campiones de Primera Catalana. El partit es jugarà a Les Borges Blanques el Diumenge, 16 de Juny.

El partit més desnivellat, serà sens dubte el que enfronti al CE Sabadell, campió de Primera Catalana, contra les actuals campiones de Lliga i finalistes de la Copa de la Reina, un equip que aquesta temporada que acaba i la propera jugarà la Champions League, la màxima competició femenina continental. Tres categories de diferència que sens dubte es notaran sobre el camp, encara que les arlequinades tiraran de l'esperit competitiu que han demostrat tota la temporada per intentar donar una bona imatge. El partit es jugarà a Sabadell.

Quarts de final, 15 de Juny:
CF Igualada - FC Llevant LP     18.30 hores
Nàstic/Escola Valls - RCD Espanyol     18.15 hores

Quarts de final, 16 de Juny:
CECF Les Garrigues - CD Sant Gabriel     20.00 hores


Quarts de final, 22 de Juny:
CE Sabadell - FC Barcelona     18.15 hores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada