dimecres, 19 de juny del 2013

Quarts de final: CE Sabadell - FC Barcelona

A la Nova Creu Alta, aquest dissabte hi haurà quelcom més que un partit


Dissabte, 22 de Juny, a les 18.30 hores, i a l'estadi de la Nova Creu Alta es disputarà el partit de Quarts de final de la Copa Catalunya entre les locals, un CE Sabadell que ha guanyat la lliga de Primera Catalana, i que ha passat tres rondes de la competició per arribar aquí, contra el FC Barcelona, vigents campiones de la competició, i actuals campiones de la Lliga de Primera Divisió, que a més, aquest passat cap de setmana, varen guanyar la Copa de la Reina, donant una lliçó de futbol davant el Prainsa Zaragoza, per un contundent 4-0.

Cartell: Natalia Pinto.

El partit, afortunadament es disputa en un estadi apte per a un gran espectacle, i és un premi a la temporada espectacular que estan realitzant les jugadores arlequinades, i també ho serà per a les jugadores barcelonines, ja que elles també han arrodonit una temporada d'ensomni. El xiularà Juan Rodríguez Portolés, en el que serà el partit de la seva retirada.

Les jugadores del CE Sabadell arriben a quarts de final desprès de tres rondes prèvies, on han aconseguit batre en primera ronda al FC Santfeliuenc a domicili per un contundent 0-3, en segona ronda a la UE Cabanes, a casa, per un més ajustat 2-0 i en la tercera ronda, remuntar i donar compte d'un equip de Segona Divisió nacional, el Cerdanyola FC, per un espectacular 4-1 en un partit que va confirmar que les arlequinades aquesta temporada, a pesar de lesions i baixes de peces importants durant l'any, tenen un equip que combina qualitat i valentia a parts iguals, fet que les ha portat a celebrar un campionat i conseqüent ascens i plantar-se a jugar contra les blaugranes, amb Chicho com a única baixa definitiva, per lesió.

Per part del FC Barcelona, aquesta temporada ha estat perfecte i venen a la Nova Creu Alta a guanyar per a intentar conservar el títol que varen guanyar l'estiu passat. A més, durant l'any i a pesar de l'eliminació a la Champions League a mans d'un potent Arsenal anglès, han aconseguit guanyar la Lliga de  Primera divisió, i el cap de setmana passat, la Copa de la Reina, fet per el qual aquest partit s'ha aplaçat una setmana. Desgraciadament, tindran les baixes de Míriam Diéguez, Mely Nicolau, Sonia Bermúdez, Virgínia Torrecilla     Vicky Losada i Alèxia Putellas, convocades a partir del 20 de Juny en vistes a l'Eurocopa que es disputarà a Suècia. Podran venir, però jugadores de la talla de les porteres Ràfols i Sullastres, Marta Unzué, Carol Férez, Olga Garcia, Kenti Robles o una de les jugadores amb més qualitat de la plantilla i que estranyament no està convocada per la selecció, la ex-arlequinada Marta Corredera.

L'equip guanyador d'aquesta eliminatòria accedirà a la Final-four, on les esperarà el Llevant LP, mentre que l'altre semi-final serà RCD Espanyol - CECF Les Garrigues.

1 comentari: