divendres, 7 de juny del 2013

Copa Catalunya: CE Sabadell - Cerdanyola FC

Tercera ronda de la competició i derbi davant un rival molt difícil


Aquest Dissabte, 8 de Juny, a les 18.45 hores, i sota la supervisió del col·legiat Carlos Calderiña, el CE Sabadell es batrà en un derbi comarcal contra el Cerdanyola FC, equip que milita actualment a Segona Divisió nacional, en el partit corresponent a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya de futbol femení. Una victòria els separa dels quarts de final, que disputarien el proper 15 o 16 de Juny, contra un equip de Primera Divisió, concretament les campiones de Lliga, el totpoderós FC Barcelona.


-
CE Sabadell - Cerdanyola FC

El CE Sabadell arriba amb la benzina justa, però amb molta il·lusió a aquest encontre, desprès d'haver superat, en les dues primeres rondes, al FC Santfeliuenc, per 0-3, i a la UE Cabanes, per 2-0. Les campiones actuals del Grup II de Primera Catalana, afrontaran aquest partit la confiança de que a pesar de que el cansament comença a fer-se notar en les cames de les jugadores desprès d'una dura temporada, sabedores que una victòria les pot portar a jugar contra un equip de la màxima categoria, on militen ex-jugadores de la cantera arlequinada i on podrien donar-se un merescut homenatge desprès d'haver aconseguit el tant esperat ascens a Preferent.

El Cerdanyola FC, per la seva part, arriba a aquesta tercera ronda amb força més descans que les arlequinades, ja que a la primera ronda varen quedar exemptes, i a la segona es varen enfrontar al CF Pallejà, amb el que van empatar 3-3 i a les quals superaren en la tanda de penals. A la seva lliga, a Segona Divisió nacional, que va acabar el 21 d'Abril, l'equip verd-i-blanc va aconseguir la permanència, quedant en novena plaça, de 14 equips, sols 3 punts per sobre del descens i desprès han participat en el torneig complementari que va organitzar la FCF, i que s'ha estat disputant durant el Maig, on varen aconseguir 2 victòries i 2 derrotes per col·locar-se terceres, de sis equips, a falta d'un partit aplaçat, contra la UE Sant Andreu.

L'equip, amb aires renovats des de la seva banqueta, doncs ja Siscu Pujol ha començat a agafar el comandament de l'equip, acompanyat per Àngel Codina (I i II), intentarà també donar-ho tot per a passar l'eliminatòria, amb l'esperança desprès de poder donar la campanada davant el Barça o almenys gaudir d'un partit de molt alt nivell contra les campiones de Lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada