dissabte, 1 de juny del 2013

Copa Catalunya: CE Sabadell - UE Cabanes

La segona ronda de la competició ens ofereix un interessant partit a Olímpia


El CE Sabadell, rep aquest Diumenge, a les 12.15 hores, a la ciutat esportiva Olímpia a la UE Cabanes, en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya 2013, que es disputa a partit únic, i on el guanyador passarà ronda per a enfrontar-se desprès al guanyador de l'enfrontament entre el CF Pallejà i el Cerdanyola FC, que es disputarà el mateix diumenge, però a la tarda. El partit, l'arbitrarà el col·legiat Jordi Molina.



-
CE Sabadell - UE Cabanes

El rival d'aquesta segona eliminatòria, va quedar exempt a la primera ronda, i es presenta a la capital del Vallès Occidental com a sots-campió del Grup III de Primera Catalana, on va acabar la lliga amb 61 punts en els 26 partits que va disputar, aconseguint marcar 100 gols en tota la lliga, per convertir-se en el tercer més golejador del seu grup i encaixant-ne 40, sent també el tercer menys golejat. Es va quedar a sols 4 punts de l'ascens, que va aconseguir el totpoderós CE Llerona, rival la propera campanya de les arlequinades a Preferent.

Un equip molt treballat i que si bé en defensa comet algunes errades que les condemna a rebre alguns gols força evitables, té un poderós mig camp que s'assenta en el terreny de joc imposant sovint la seva autoritat i assorteix de pilotes als autèntics perills de l'equip, les dues davanteres, Laura Rey, que en els partits de Lliga disputats va marcar 35 gols i Esther Quintana, una altre depredadora de l'àrea que en va fer 32. Entre les dues porten el 67% del gol de l'equip, però que fa que l'equip tingui molta dependència ofensiva d'elles, ja que les altres golejadores de l'equip, Raquel López i Carla Puntonet, en porten 10 cadascuna.


Les visitants, equip de Cabanes d'Empordà que està realitzant aquests últims anys molt bona feina en el futbol femení, té a la plantilla del primer equip a 16 jugadores, de les quals, 4 son juvenils i 2 en edat cadet, un equip molt jove i amb molt futur, i una base envejable, amb un Juvenil-Cadet a Segona Divisió, terceres al grup 4 i d'on poden fer pujar a diverses jugadores amb grans qualitats. 

Última hora:


En clau arlequinada, el Juvenil-Cadet A ha guanyat aquest dissabte al camp del CD Sant Gabriel per 0-1 i mantindrà la categoria a Primera Catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada