diumenge, 6 d’abril del 2014

CE Sabadell - CE Llerona 4-2

Victòria molt treballada de les arlequinades

El Sènior arlequinat va fer un gran partit, tot i haver de jugar amb 78 minuts amb una jugadora menys, i va acabar guanyant per 4-2 un partit que va començar marcant dos gols en nou minuts i que desprès va haver de dosificar l'avantatge davant un rival que va intentar-ho tot però que no va estar encertat davant de porta.

Victòria lluitada i merescuda per les locals (Foto: Jordi Romagosa).

El CE Sabadell sortia com un coet dels vestuaris i ja a la primera oportunitat, Tania entrava per la dreta de l'atac per recollir una pilota i enviar-la al fons de la porteria visitant al minut dos per fer el 1-0. Lluny de replegar-se i amb les rivals tocades, tornaven a la càrrega, i al minut nou seria Gisela la que des de fora de l'àrea engaltava un fort xut amb l'esquerra per fer el 2-0. Amb el partit encarat, un excés de confiança local provocava un contracop del Llerona que havia de ser tallat al límit de l'àrea per Melania, que va evitar un ma a ma de la davantera rival contra Natalia però que rebria la vermella que l'enviava als vestuaris al minut 12. Començava un nou partit, on les arlequinades plantejaven una defensa molt elaborada i les visitants sols la van superar al minut 25, quan Laura Bassa faria el 2-1. Sols cinc minuts més tard, una excel·lent passada de Gisela a Ballesteros, seria el 3-1 en una jugada molt ben trenada. La defensa sabadellenca i Natalia en última instància, van fer que s'arribés amb l'avantatge al marcador al descans per a les locals.

Al segon temps, tothom preveia un partit complicat per al CE Sabadell, sobretot amb el cansament que s'avindria amb el pas dels minuts, però a la primera oportunitat que tindrien les arlequinades, Mariona faria una passada magistral per que Vázquez fes el 4-1 als cinc minuts de començar la segona part. Les arlequinades van fer un partit molt intel·ligent, on totes les jugadores van posar el seu granet de sorra per a sacrificar-se en les ajudes defensives, les sortides amb la pilota controlada i la contenció en totes les parts del camp, però sense renunciar a alguna sortida al contracop, encara que no van poder rematar a les seves rivals. Amb el pas dels minuts, la confiança de les sabadellenques va anar en augment i les presses visitants van fer que fins a l'últim minut no arribés el 4-2, en un penal que Zaida va marcar, però que no va evitar que els tres punts es quedessin a Olímpia.

El CE Sabadell, queda així amb 27 punts en els 23 partits que ha disputat i ja 15 punts sobre el descens.