dijous, 3 d’abril del 2014

Primera i segona catalanes

Quan queda poc per el final de lliga, es van esclarint les posicions

A Primera Catalana, sols tres equips aspiren ja a l'ascens, mentre que a la zona de descens, quatre equips lluiten per evitar la única plaça que queda lliure. En canvi, a Segona Catalana, cada cop queda més clar la plaça d'ascens i el segon classificat jaurà d'estar calculadora en mà i esperant renúncies per intentar el salt de categoria.

Primera Catalana, Grup II:
CD Sant Gabriel C - FC Martinenc     1-1
UE Tàrrega - EF Montcada     0-2
UD La Planada - CS Juan XXIII     4-2
UDA Gramenet - CE Manresa     0-2

Les líders, CD Sant Gabriel, varen ensopegar i es van deixar dos valuosos punts davant un dels equips que practica un dels millors futbols de la categoria. Per la seva part, la EF Montcada va guanyar en un partit que va decidir a la primera part, posant-se a sis punts del liderat, i la UD La Planada va remuntar un 0-2 per a aconseguir tres punts més, encara que té la primera plaça a 10 punts a falta de sis partits. A la zona baixa, en l'enfrontament directe, el CE Manresa va guanyar fàcilment a la UDA Gramenet en un partit que es va suspendre per que les locals es varen quedar amb sis jugadores per lesió.

UD Gornal - CE Mercantil     1-1

El CE Pubilla Casas segueix imposant el seu ritme infernal i quan li queden sols tres partits per disputar, veu a la vora el seu objectiu de l'ascens. A set punts i amb quatre partits per disputar, el segueix un ADEFB Ripollet que desprès de la derrota a casa contra les de l'Hospitalet i suma dues victòries consecutives, per seguir a set punts del liderat, estant, però en posició d'ascens com a segon millor classificat de tots els grups. El CE Mercantil, en canvi, va empatar i es queda a onze punts amb dotze per disputar del liderat.