dimarts, 24 de juliol del 2012

UD Marina


Avui dedicarem l'article del dia a un club que intenta sobreviure a les instal·lacions de l'adjudicatari del municipal Arrahona-Merinals, el CE Mercantil, però que té un caràcter i una història pròpia, encara que actualment, el club presidit per en José Negrillo, només compti amb 1 Amateur que ha jugat la Lliga de Quarta Catalana i la seva base sigui solament 4 equips federats pre-benjamí, que quan acaben la edat d'estar en aquesta categoria acostumen a ingressar al CE Mercantil.

L'actual UD Marina, torna a tenir equip Amateur des de 2006 desprès de molts anys en una via morta que feia suposar la seva desaparició. El 1954 tenim un primer embrió que va ser nomenat Marina FC i va desaparèixer el 1957, re-fundat com a Merinales CD del 1957 al 1959. Mentrestant, el 1958 es va fundar la UD Marina, que acabaria aglutinant a part dels integrants dels dos equips anteriors, i que va mantenir-se com a club en competició fins el 2004, per tenir dos anys desprès l'actual i esperem que durable revifalla.

Aquesta temporada, es varen marcar com a objectiu treure l'Amateur de la complicada Quarta Catalana, una categoria desagraïda, dura, amb molts més inconvenients que satisfaccions, i a pesar de tenir un excel·lent grup d'esportistes, l'equip va fallar en alguns dels moments més claus de la competició i va acabar en la quarta plaça, dels 12 participants finals de la categoria, on només pujaven el campió i promocionava el segon, que finalment va pujar també en el play-off d'ascens, cosa que encara dona més esperances a pujar per a la propera temporada a l'entitat.

L'equip Amateur al complert on va rebre la visita de futbolistes de superior categoria esportiva (Foto: Pedro Salado).

En la seva base, en canvi, el Pre-benjamí A va quedar en tercera plaça del seu grup, a un sol punt del sub-Campió, CE Sabadell, el Pre-benjamí B, Campió, cedint sols 1 empat en els 26 partits que va disputar, el Pre-benjamí C va ser tercer del seu grup, i el Pre-Benjamí D va aconseguir també el campionat, cedint sols 1 empat i 1 derrota en els 24 partits que va disputar.

Ara caldrà veure si la propera temporada, tots aquests bons números es confirmen, i a part d'aconseguir títols amb els més petits, s'aconsegueix un ascens merescut a Tercera Catalana amb l'Amateur, ja que podria ser la taula de salvació d'un equip que canviarà d'equip tècnic a la banqueta per aquesta propera 2012/13.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada