divendres, 27 de juliol del 2012

Futbol femení, categoria Preferent

El Bellavista Milan és un dels 3 equips que varen aconseguir l'ascens a Preferent  (Foto: Bellavista-Milan).

Ja es coneixen els equips que lluitaran a la lliga de Preferent femenina del futbol català, i també el calendari. Us comencem a detallar algunes de les que poden ser les claus de la categoria:

Com la temporada passada, l'equip favorit per el títol, serà l'Espanyol C, que ja la temporada passada va aconseguir el campionat, a pesar de no poder gaudir de l'ascens, ja que a Segona divisió es troba un dels seus equips vinculats, i seguides per els dos equips que varen aconseguir l'ascens, CF Lloret i EF Bonaire. En el lloc d'aquests dos equips, hi hauran els equips que varen patir el descens des de nacional, el potent CE Europa, que intentarà recuperar-se del cop dur rebut a final de temporada i de l'Atlètic Vilafranca, un equip que teòricament no és tant fort. Els equips que varen quedar la temporada passada a la zona alta i que intentaran també assaltar la categoria nacional, seran les lleidatanes de l'AEM Lleida, que ja varen demostrar el seu nivell a la Copa Catalunya eliminant al Lleida Esportiu, i el CF Igualada, un altre equip que ha anat millorant any darrera any.

Al grup, també hi trobarem a les participants de la passada temporada, com la Parroquial Santa Eugènia,  les blaugranes del CF Santpedor, les vallesanes del FC Sant Cugat Esport, les blanc-blaves PBB La Roca, i un equip que treballa força bé tàcticament, com és el Riudeperes At.. També van aconseguir la permanència, lluitant fins a les últimes jornades, l'AE La Salle Premià i un històric al futbol femení, la UD Sant Quirze de Besora.

En canvi, trobem noms nous a la categoria, amb la UE Atlètic Prat, que resultant de la fusió entre la CF U. Prat i la AE Traus, agafa la plaça de la permanència assolida per la U. Prat, on intentarà aconseguir de nou la permanència, i ho farà acompanyades de la EE Guineueta, campiones del Grup 1 de Primera Catalana, sent també les màximes golejadores i menys golejades del seu grup, el Bellavista Milan, campiones del Grup 2 de Primera Catalana, a pesar de perdre algunes de les seves millors jugadores, com Ana Carralero o el seu equip tècnic (que han recalat al CE Sabadell FC), però amb la resta de la base de l'equip gairebé intacta, i completa el grup el CF Pardinyes, sub-campiones d'aquest Grup 2 de Primera Catalana, i que varen ser en el seu grup també les màximes golejadores i les menys golejades, i puja per la renúncia de la UE Porqueres, al ser el millor segon dels tres grups.

La UE Porqueres, equip campió del Grup 3, malgrat aconseguir l'ascens desprès de guanyar la seva lliga, renuncia a l'ascens, degut al gran increment de pressupost, sobretot en desplaçaments que suposava l'ascens de categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada