dijous, 19 de juliol del 2012

Entrevista a Aroha Medina, UD La Planada 2011-12



Aroha Medina, tot un caràcter i tota una amant del futbol.

Avui us presentem a Aroha Medina en una entrevista que vàrem fer a l'acabar la temporada 2011-12 i que per les vacances fins avui no l'hem pogut editar bé i penjar com es mereix. Aquesta espigada jugadora, actua normalment de central i demostra a cada partit que té les dues coses que fan que pugui ser una peça molt important al seu equip, qualitat innata per al futbol i voluntat de ferro sobre el terreny de joc. Aquesta temporada passada, va començar a la EF Bonaire de Preferent, i va acabar-la a la UD La Planada, on va arribar a l'hivern, acceptant el repte d'un equip que estava flirtejant amb el descens, i que ha acabat finalment a mitja taula, en gran part per la solidesa defensiva que ha ajudat a aportar la nostre protagonista d'avui.

-Que és per tu el futbol?

Per mi el mes important és gaudir i sentir el futbol. Cada assistència, cada gol, cada victòria i que es formi una pinya desprès de cada derrota. Un altre aspecte que valoro molt, és un bon ambient dins d'un equip.  

-Com vas descobrir el futbol i on vas començar a practicar-lo?

Vaig descobrir el futbol des de ben petita, amb els amics, i vaig començar jugant amb nois al equip de Can Boada C.F., per passar posteriorment al Terrassa F.C., fins que finalment vaig acabar al meu primer equip totalment femení, La Maurina F.C.. Més tard vaig disfutar a la E.F. Bonaire durant alguns anys, i finalment aquest passat mercat d'hivern, vaig acabar a la U.D La Planada on he acabat la temporada 2012/13. Tot i així no tanco mai les portes a nous reptes. 

-Com valores personalment la temporada que ha acabat?

Molt satisfactòria, ja que he viscut molt bons moments i a més he disfrutat un cop més de l'essència que m'aporta el futbol.

-I com valores la temporada del teu equip?

Doncs molt lluitada, i amb un canvi de ritme notable de forma positiva a mitjans de temporada. Això ens a ajudat a seguir endavant sense perdre mai l'objectiu de mantenir la categoria, aconseguint la permanència final. 

-Contra quins equips tens una motivació especial? En aquests partits normalment surts amb més confiança o més nervis a la gespa?

Sincerament, jo tinc la mateixa motivació contra qualsevol equip contra el que surti a jugar al terreny de joc, ja que disfruto sempre del futbol. 

-Quin partit en tota la temporada creus que ha sigut més difícil per al teu equip?

Soc de les que crec que cada equip te les seves dificultats, i en alguns partits les hem pogut superar i en d'altres no, encara que sempre s'ha d'intentar. 

-Com veus el futur del futbol femení?

Personalment, el veig amb una satisfactòria progressió a créixer amb el pas del temps. 

-I del partit que vas jugar contra el CE Sabadell, que en penses del seu joc?

Penso que el Sabadell té molt bons aspectes amb els quals fixar-s'hi per poder aprendre més del futbol.


Moltes gràcies Aroha per contestar l'entrevista, i espero que ens perdonis el retard en publicar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada