dissabte, 28 de juliol del 2012

Palamós CF - CE Sabadell FC 0-3

Onze inicial del CE Sabadell FC que ha aconseguit el Trofeu Vila de Palamós (Foto: Jordi Romagosa).

En una calorosa tarda, però atenuada per la ombra de la tribuna de Palamós, s'ha disputat el Trofeu Vila de Palamós, en un partit que ha enfrontat al Palamós CF i al CE Sabadell FC, on els visitants s'han emportat la victòria amb un 0-3 que sembla molt més còmode del que ha sigut.

Els locals, han començat amb Martí, Romero, Chicho, Nierga, Ritxi, Javi Revert, Gálvez, Sergio García, Chema, Dani Fernández i Subi, mentre que els arlequinats han sortit a la gespa amb el 11 de la fotografia de la notícia, amb Nauzet, Espasandín, Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Hèctor Simón, Llorente, Fito, Eneko, Gato i Baha, i en una part amb un joc atractiu i mogut, s'ha presentat Gato amb una assistència molt precisa per que Llorente marquès el 0-1, en el minut 33 i el seu primer gol de la temporada. Amb aquest guarisme s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part, els vallesans han sortit amb De Navas, Toni Lao i Pablo Ruiz en lloc de Nauzet, Tortolero i Abraham, i amb un joc que seguia amb el toc de pilota com a bandera i amb la serietat en el joc com a criteri, i al quart d'hora del segon temps, Hidalgo, Aníbal, Juvenal, Ulises, Arnau, Collantes i Moha han entrat al rectangle de joc enlloc d'Hèctor Simón, Ramírez, Eneko, Gato, Llorente, Fito i Baha, i el CE Sabadell s'ha fet llavors definitivament amb el partit, i passat el minut 80, Pablo Ruiz sentenciava l'encontre, per que el rematés Aníbal amb el 0-3 al minut 91 en un clar fora de joc.

Carreras i Sergi Garcés (Foto: @ForumCES).
L'equip segueix treballant, i Lluís Carreras ha destacat la feina que s'està fent en el grup, i la forma física que està agafant l'equip, desprès de l'estança a terres gironines en aquest stage de pretemporada, on els nous components de l'equip s'han anat coneixent entre ells i amb els veterans i on el propi entrenador ha volgut destacar la convivència de la plantilla.