dilluns, 5 de gener del 2015

Primera catalana, Grup II

Els equips vallesans, al dia


A falta de dues jornades per el final de la primera volta, els equips vallesans han recuperat ja els partits pendents que tenien, sent l'últim en fer-ho el CE Mercantil, que va batre al CF Barceloneta per un clar 7-0, a pesar de la gran quantitat de baixes que tenia l'entitat sabadellenca, que va posar així una còmode avantatge sobre la zona de descens.



El partit, sols va tenir història al principi de l'enfrontament, però ràpidament es va veure que les mercantilistes estaven molt endollades i Mònica Morral als 12 minuts va posar el 1-0. Amb el marcador a favor, les blaugranes van demostrar la seva millor versió, i la portera improvisada, Míriam Navarro, gairebé no va tenir feina, tenint-la però Lorena que va fer el 2-0 al minut 22 i sobretot Sílvia Bartolín, que va fer tres gols abans del descans, on es va arribar amb un clar 5-0. El segon temps, va ser més lent, amb un altre gol de Sílvia i el 7-0 a falta de tres minuts per acabar el partit de Navarro, que va fer un partit destacable, mentre que el CF Barceloneta es va perdre en un munt de protestes innecessàries que van fer que les marineres acabessin amb sols vuit jugadores sobre el terreny de joc.

Començaran aquest 2015 líders, el Soses, que comanda la classificació amb 29 punts, encara que sols un per sobre de la UD La Planada. Les vallesanes del Grup I, Sant Cugat Esport, ocupa la sisena plaça, amb 19 punts, a vuit del liderat, i la EF Montcada, representants vallesanes al Grup III, ocupen la quarta plaça, amb 21 punts, i també a vuit del liderat.

Classificació:
1.   Soses     29 pts.
2.   UD La Planada     28 pts.
3.   Lleida Esportiu     26 pts.
4.   CS Juan XXIII     26 pts.
5.   CE Júpiter     25 pts.
6.   UE Tàrrega     24 pts.
7.   FC Sant Quirze del Vallès     20 pts.
8.   CE Mercantil     19 pts.
9.   FC Martinenc     19 pts.
...
13. CF Barceloneta     8 pts.
14. AEM Lleida B     6 pts.
15. Gimnàstic Manresa     6 pts.
16. CE Manresa     5 pts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada