dilluns, 12 de gener del 2015

CE Sabadell - EF Bonaire 1-1

Empat que no deixa content a ningú

Aquest passat diumenge, es va disputar al Poliesportiu Municipal Olímpia el derbi entre les sabadellenques del CE Sabadell FC i les egarenques de la EF Bonaire, que finalment es va saldar amb empat en un partit on a pesar del domini de les locals, les visitants van estar a punt d'emportar-se els tres punts en el tram final del partit.

Els dos equips es varen haver de repartir els punts (Foto: Roger Benet).

Després dels primers minuts de tanteig, les arlequinades van agafar el pes del partit, dominant la possessió de la pilota i controlant el partit, però les ocasions no arribaven, notant-se les baixes al mig camp de les locals i la potent defensa egarenca, fins que en una jugada d'equip, Cosi va fer una passada llarga que va desquadrar a l'equip visitant i Lídia Rodríguez va definir amb una bona vaselina sobre la ex-arlequinada Laura Segura Expósito, per a fer el 1-0 al minut 30. Els últims minuts de la primera part, les sabadellenques van seguir dominant el partit, però sense poder ampliar el marcador, que va arribar amb la mínima diferència per a les locals.

Al segon temps, el Bonaire va sortir amb més empenta, però sense tenir una idea clara d'on fer mal a les arlequinades, que van començar de nou a fer-se les propietàries de la pilota, i un excés de confiança les va traïr, quan tocant a la part darrera de la defensa, Núria Ortega va robar la bola per a fer el 1-1 al minut 53. El partit es va convertir en domini local i contracops visitants, fins i tot amb un pal inclòs per a les verdes, en una altre jugada d'errada defensiva. Les egarenques també van protestar una mà de Pinto fora de l'àrea considerant que podria ser vermella i es va sol·lucionar amb una tarja groga. Cap a les acaballes del partit, Ruth podria haver plasmat el domini saballut amb una bola que es va estavellar al travesser.

Amb l'empat, les arlequinades ocupen la sisena plaça, amb 21 punts, però dos partits menys i el Bonaire suma 12, ocupant la tretzena plaça, empatat amb la primera plaça de descens, però amb el goal-average general a favor.