dimecres, 14 de gener del 2015

Preferent, Jornada 14

El líder segueix sumant


Una nova jornada de la competició, ha deixat a la PBB La Roca amb més diferència al capdavant de la classificació. En un enfrontament directe contra un altre equip de la zona alta de la taula, les del Vallès Oriental varen vèncer al FC Sant Pere Pescador per 2-0 i sumen actualment 33 punts, amb 13 partits disputats i amb la continuació del seu partit suspès aquest dijous, a les 20.45 a casa contra el CE Sant Gabriel C.


El Cerdanyola segueix en segona plaça (Foto: Roger Benet).

En segona plaça, trobem a un altre equip que a aquestes alçades, tampoc coneix la derrota, un Cerdanyola FC que a pesar d'empatar aquesta jornada a casa 0-0 i sumar actualment 30 punts, ho ha fet contra un altre dels aspirants a estar lluitant a la zona alta de la taula, el CF Pallejà, que suma actualment 28 punts per ocupar la tercera plaça a la classificació. En quarta plaça, ara ja més despenjat, es queda el FC Sant Pere Pescador, que va caure com hem comentat abans, a casa del líder, i segueix amb 25 punts.

Més darrera queden quatre clubs amb 21 punts. At. Prat, CE Sabadell, CE Sant Gabriel i Santa Eugènia, però els tres últims tenen partits o minuts pendents encara amb el que poden superar a les pratenques. Darrera, amb 20 punts, CFF Tortosa-Ebre, que va caure en un espectacular partit a Girona per 5-4, i el CF Pardinyes, amb 19 punts, que va caure a casa contra el seu perseguidor, CD Fontsanta-Fatjó per 1-3, fet que fa que les del Baix Llobregat sumin actualment 17 punts.

A la zona de perill, trobem a la EE Guineueta, que va arrancar un 0-0 a casa contra el CE Sant Gabriel per sumar 13 punts, i amb 12, la EF Bonaire, que va empatar el seu derbi amb la visita a Sabadell 1-1 (Crònica), empatades a punts amb la UE Sant Quirze de Besora, que també va empatar, 1-1 amb les seves perseguidores, CF Santpedor, que es queda amb cinc punts. Fanalet vermell, segueix el CE Llerona, amb quatre punts, però que va donar la sorpresa empatant a casa, 4-4, després d'estar a la mitja part perdent 2-4 contra l'At. Prat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada