dimarts, 14 de gener del 2014

Preferent, jornada 14

Els cinc primers, separats sols per quatre punts

La UE Vic tenia un compromís contra un equip de la zona mitja-baixa de la classificació, però no va poder trencar el 0-0 al camp de la EF Bonaire i cau del liderat,, mentre dos dels seus perseguidors, PBB La Roca guanyava amb contundència a l'At. Prat per 5-0 i el CF Lloret també sumava a domicili els tres punts en el seu desplaçament al camp del Bellavista Milan, guanyant per 2-5, cosa que les converteix en les líders de la classificació. Per la seva banda, el CF Pallejà perdia 3-1 a Santpedor i es queda a sols dos punts del liderat a pesar d'ocupar la quarta plaça. A la zona baixa, Bonaire, Sabadell i Santa Eugènia aconsegueixen sumar un punt, però no canvia la classificació.

CF Santpedor - CF Pallejà     3-1
Les bagenques varen sorprendre a les segones classificades en un partit on les blaugranes van marcat el 1-0 al minut 31 i les visitants van empatar 1-1 cinc minuts abans del descans. Al segon temps, lleugera superioritat visitant, però la fortuna va voler que Marta Garcia es fes el 2-1 en pròpia porta a falta de deu minuts per el final del partit. En aquells moments, les locals, més serenes, varen aprofitar que les del Baix Llobregat es varen bolcar sobre la seva porteria per a fer Lioba al minut 84 el 3-1 definitiu.