dimarts, 28 de gener del 2014

ECF Les Garrigues - CD Sant Gabriel 2-3

Poc premi per al molt futbol que varen posar les locals

L’ECF Les Garrigues i el Sant Gabriel van protagonitzar un dels partits més transcendents de la jornada en la lluita pel lideratge del grup que va acabar amb un 2-3 a favor de les visitants que poc reflectia el que s'havia vist al terreny de joc.

El Sant Gabriel va guanyar tres punts d'or.

Quan tan sols s'havien disputats 4 minuts i les garriguenques encara no s'havien posicionat al camp, el Sant Gabriel s'avançava al marcador després d'una bona jugada per banda dreta de Maria González que finalitzaria Anna Ruiz, establint l'1-0 al marcador. El gol va fer reaccionar les jugadores locals que van començar a fer-se amb el domini de la pilota i del joc disposant de nombroses ocasions. Al minut 20 de joc la jugadora garriguenca Elvira Vidal va desfer-se de la seva marcadora tot dirigint-se sola de cara a porta quan va rebre una entrada de l'última defensora del Sant Gabriel, Melania, que tan sols va ser amonestada. Els minuts següents van ser un atac i gol constant de les garriguenques que van disposar de nombroses faltes a la frontal de l'àrea a causa del gran número de faltes comeses per l'equip visitant. No obstant això, va ser Maria González qui ampliaria l'avantatge al marcador mitjançat un servei directe de falta (0-2).

Tot i el 0-2 en contra, les jugadores garriguenques van continuar dominant el joc i exercint una forta pressió en camp contrari que provocava un i altre cop errades de la línia defensiva de l'equip visitant que es dedicava a treure pilotes fora. En una d'aquestes jugades, Marrades va recuperar una pilota a l'àrea visitant que va materialitzar establint l'1 a 2. Els últims 20 minuts de la primera part el Sant Gabriel va estar tancat al seu propi camp defensant la seva porteria de l'assetjament de l'equip local i tan sols va disposar d'un contraatac a través d'una passada en llarg rere les espatlles de les centrals garriguenques que deixaria sola Maria González davant la bona sortida de la portera local Alba. Al minut 43 seria Cristina Tió la que materialitzaria amb una perfecta rematada de cap una centrada d'Anna Roset mitjançant un llançament de falta. Amb l'empat a 2 finalitzaria la primera part.

Durant la segona part el domini del joc per part de les garriguenques va ser total i les ocasions de gol se succeïen una rere l'altra. El Sant Gabriel, que només va oferir el seu joc en moments puntuals com a conseqüència del desgast físic de les garriguenques, va optar per un joc directe i va renunciar a sortir jugant des del darrera, fet que va provocar nombroses imprecisions en el seu joc i l'enduriment del partit amb entrades fregant el reglamentari. Tan sols el desencert de cara a porta de les davanteres locals i la bona actuació de la portera visitant van evitar una golejada. No obstant això, el Sant Gabriel va disposar d'un parell d'ocasions clares de gol a la contra una de les quals va evitar la bona actuació de la portera i les defensores locals i, finalment, el pal.

Quan tan sols quedava un minut per complir-se el temps reglamentari el Sant Gabriel va marcar el 2-3 en un contraatac que no van poder contrarestar les garriguenques en una de les poques errades defensives que van cometre durant el partit. Amb aquest injust resultat després del que s'havia vist damunt del camp s'acabaria el partit, emportant-se els 3 punts un Sant Gabriel que continua líder a la classificació però amb molts dubtes sobre el seu joc.

La nota negativa del partit va ser el fort cop al cap que va rebre la capitana garriguenca en els últims minuts per part d'una jugadora visitant que va posar l'ai al cor a tot el públic assistent i que ni tan sols va ser sancionada, la qual va haver de ser evacuada amb ambulància interrompent el partit més d'un quart d'hora. Així mateix, un cop conclòs el partit la capitana de l'equip visitant també va haver de ser atesa a causa del gran desgast físic.