divendres, 17 de gener del 2014

Juvenil-Cadet: CE Sabadell - Santa Eugènia 3-0

Les arlequinades sumen tres punts molt importants


Les noies de Xavi Sanmiquel tornen a guanyar desprès de cinc desafortunats partits on no van poder fer-ho, i ho aconsegueixen davant un rival al que s'havia de guanyar per no complicar-se la vida acostant-se a la zona baixa de la classificació. El Parroquial Santa Eugènia venia a Sabadell a sumar per allunyar-se del descens, però no va aconseguir el seu objectiu.

L'equip va mostrar una gran actitud i lluita (Foto: Roger Benet).


CE Sabadell - Parroquial Santa Eugènia     3-0
El CE Sabadell va sortir a per totes i ja als 30 segons, Marina Delgado va fer el 1-0 que demostrava que les arlequinades han tornat de vacances amb les piles carregades i conscients de que queda molta lliga per endavant i de que encara no s'ha aconseguit cap fita. El domini va ser local i Marina va repetir al minut 26 per posar un 2-0 tranquil·litzador i fer que les sabadellenques assentessin el seu joc, per arribar al descans amb aquesta renda al marcador. Al segon temps, treball i esforç per part de les locals i voluntat per part visitant, però sols es veuria un gol, el de Lídia Rodríguez al minut 67, que va significar el 3-0 que governava al marcador al final dels 80 minuts de partit.

Altres resultats:
Cerdanyola FC - UE l'Estartit     3-2

Classificació:
1.   FC Barcelona     36 pts.
2.   CD Sant Gabriel     34 pts.
3.   UE l'Estartit     24 pts.
4.   Vic-Riuprimer     24 pts.
5.   RCD Espanyol     23 pts.
6.   CE Pubilla Casas     22 pts.
7.   At. Vilafranca     20 pts.
8.   Cerdanyola FC     19 pts.
9.   CE Sabadell     18 pts.
10. Reus Deportiu     17 pts.
11. CE Europa     13 pts.
12. Santa Eugènia     10 pts.
13. CF Torelló     9 pts.
14. CF Molins     7 pts.
15. CF Pallejà     3 pts.
16. FC Martinenc     1 pt.

Segona Divisió:
Al Grup II, el CE Mercantil va guanyar per 8-0 al 25 Setembre i es col·loca en desena plaça, amb 13 punts en 11 partits. En el Grup III, el filial del CE Sabadell va mostrar un gran nivell guanyant 0-7 al filial del CF Santvicentí i es posa en tercera plaça, amb 28 punts i a 5 dels dos primers classificats. Per la seva part, la EF Barberà-Andalucía, va guanyar a casa del CF Palautordera per 0-4 i pugen a la setena plaça, amb 19 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada