dimarts, 16 de juliol del 2013

Champions League, anàlisi de la fase prèvia (II)

Tres grups amb alguns dels equips que donaran emoció als setzens de final

Avui us presentem 3 grups més d'equips que disputaran la prèvia de la Champions League femenina, on recordem que les campiones de grup, passaran a setzens de final, i a més, les dues millors segones classificades, també podran trobar-se amb els grans de la competició europea.




Grup 4:
Clube Atlético Ouriense
FC Zürich Frauen
KÍ Klaksvík
WFC Ekonomist


Les locals, debutants a la competició, organitzen a Portugal aquest grup de la fase prèvia, on el FC Zürich Frauen son les grans favorites. Les suïsses la passada temporada varen caure a setzens davant el Juvisy empatant 1-1 a casa i perdent sols 1-0 davant les franceses. Les feroeses del KÍ Klaksvík, dominadores de les dues últimes 13 lligues del seu país, i les montenegrines del WFC Ekonomist, no han de ser rivals per a les de Zürich.

Grup 5:
WFC Pomurje
RTP Unia Racibórz
FC Bobruichanka
Ada Velipoje

A Eslovènia, les locals del WFC Pomurje intentaran fer valdre el factor camp per aconseguir per passar la prèvia, desprès de que la temporada passada no ho varen aconseguir, a pesar de demostrar un bon nivell, però trobar-se al grup del FC Zürich Frauen varen fracassar caient en l'enfrontament directe. Aquesta temporada es trobaran però a les potents poloneses del RTP Unia Racibórz, que la temporada passada van accedir als setzens, caient contra les que varen ser campiones, el VFL Wolfsburg. Els altres dos clubs components del grup, son el FC Bobruichanka de Bielorússia, que fa dues temporades varen arribar a setzens de final de la competició, caient davant el potent Arsenal Ladies anglès, però que la temporada passada no varen passar de la fase prèvia i les albaneses del Ada Velipoje, que poc podran fer, a pesar de tenir les millors jugadores del seu país jugant en el seu club, e intentaran sumar tres punts i seguir creixent en competicions europees.

Grup 6:
PK-35 Vantaa
FC PAOK
Pärnu Jalgpalliklubi
ŽFK Bilјanini Izvori 2010

Finlàndia serà un altre dels protagonistes de les prèvies. Les locals, amb el PK-35 Vantaa, unes de les favorites per passar ronda, com han estat fent les dues últimes temporades, eliminades això si, per rivals com el Rayo Vallecano i Olympique Lyon, rebran com a màximes rivals al FC PAOK de Grècia, mentre que les altres dues esquadres del grup, les estonies del Pärnu Jalgpalliklubi i les macedònies del ŽFK Bilјanini Izvori 2010 intentaran sumar algun punt per a seguir aprenent a la competició continental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada