dijous, 17 de febrer de 2011

Elisabeth Martínez 'Peque'


Una dècada vestint d'arlequinat

Eli Martínez 'Peque', tota una carrera en arlequinat (Foto: Pedro Salado)


Aquesta és la seva desena temporada vestint la samarreta arlequinada, la qual va estrenar amb 13 anys. Ha anat creixent amb l'equip i és un puntal a la defensa, tant quan ha de donar la cara com a central com quan ha de tallar el joc rival al lateral. Jugadora que no s'arruga mai i sempre dona la cara, avui ens contesta a les nostres preguntes.

Que creus que és el millor de jugar en el CE Sabadell?

El millor de jugar en el Sabadell és el bon ambient que hi ha tant dins del camp, al vestuari, fora dels terrenys de joc, amb directius, coordinadors, etc. que s'impliquen bastant amb l'equip.
L'equip és molt competitiu amb rivals de la part alta de la taula, però en canvi amb els de la part baixa, a la que encaixa un gol no aguanta la pressió. A què creus que es degut això?

La veritat és que amb els equips de dalt de la taula sortim més motivades i amb els de baix és com si sortíssim més nervioses. Som conscients que són rivals més importants perquè són els que tenim més a prop i això ens crea una mica d'ansietat.
A pesar de no tenir molta presència física, ets una defensa força contundent. Què creus que és el millor del teu joc?

Crec que el millor del meu joc son les ganes que tinc de jugar i que sempre intento donar tot el que puc sobre el camp. Després em podran sortir millor o pitjor les coses, però per ganes e il·lusió que no quedi.

De central o de lateral? Com et sents més còmode?

M'agraden les dues posicions i estic còmode en les dues, però prefereixo que sigui l'entrenador que triï on posar-me, ja que ell sap on puc aportar més coses a l'equip. De totes les maneres, l'important és jugar i ser important a l'equip.

Sabadell i el futbol femení. Té futur tal com evoluciona o creus que es podria millorar d'alguna manera?


El Sabadell femení, la veritat és que està complicat poder tornar a pujar a la Superlliga, però això mai se sap. També penso que el futbol femení en general si estigués a la meitat de consideració d'un masculí tot seria diferent. Tot sembla molt lluny, però espero que aquesta diferència es vagi escurçant cada cop més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada