dissabte, 22 de novembre del 2014

Segona Aleví: UE Castellar - CE Mercantil 0-5

Les mercantilistes persegueixen l'ascens

Aquest dissabte, 22 de Novembre, al Pepin Valls de Castellar del Vallès, es disputava un derbi del Vallès Occidental entre les locals, un equip que a pesar d'estar a la zona baixa de la classificació, ha progressat molt des de l'inici de temporada, contra el CE Mercantil, un equip amb una plantilla molt curta però amb grans possibilitats d'aconseguir l'ascens a final de temporada.

Bon partit el que es va viure a Castellar (Foto: Jordi Romagosa).

Les locals, afrontaven el partit amb ganes d'aprendre contra un equip que es presentava a Castellar del Vallès sense conèixer la derrota però amb el coneixement de que visitaven un camp on se'ls podia complicar el partit en cas de no marcar aviat, però Martina Pubill faria al minut tres el 0-1 en un xut creuat que va tocar el pal abans d'entrar i poder arribar al final del primer quart amb aquest guarisme al marcador.

Al segon quart, les arlequinades van tenir més control del partit, però no aconseguien perforar la porteria d'Andrea, que de nou va fer un bon partit, i que sols va veure com li marcaven en una errada defensiva i en una altre ocasió, per mitjà de Martina Pubill i Paula Pujol que van posar el 0-3 al marcador, sobretot gràcies a que Berta Camacho va treure diverses ocasions molt perilloses per part visitant.

Desprès de la mitja part, i a pesar de la superioritat al marcador per part de les visitants, el partit es va igualar, fent les locals un joc amb més contenció i les sabadellenques amb molt més toc, acabant aquest tercer quart amb un gol més per a les blaugranes, marcat per Berta Ruano, que va fer el 0-4 que pràcticament sentenciava el partit.

A l'últim tram del partit, es va veure a una UE Castellar que va demostrar el seu autèntic potencial i que pot ser un equip molt perillós per a qualsevol rival, i un CE Mercantil que està cridat a ser un dels protagonistes a la lluita per el títol del grup, rematant el marcador Paula Pujol, que va firmar el 0-5 per a l'equip conduït per Mònica Garcia.