dilluns, 24 de novembre del 2014

Cadet: EFM Lanzarote - Cerdanyola FC 6-4

Victòria de l'esportivitat


Aquest passat dissabte, 22 de novembre, es va disputar al Municipal de Sant Llorenç un derbi, xiulat per en Ismael Pinazo entre l'equip local, la EFM Lanzarote i el Cerdanyola FC, pertanyent al Grup III de la Lliga Cadet-Infantil de la Federació Catalana de Futbol. Les locals, amb tres victòries en sis partits, rebien a les verd i blanques, que acumulaven sis victòries en els set partits que havien disputat.

Els dos equips van oferir un gran partit (Foto: Luís Otero).

En els primers 10 minuts de partit, es va veure a dos equips que volien el control de la pilota, però que no acabaven de encertar a la porteria contrària, molt ben defensades per Kelly i Ana, fins que es va arribar al minut 13 i Aitana va aprofitar una passada d'Ari per a retallar i fer el 1-0. El joc, va seguir molt igualat i en tot moment va semblar que el partit seria de pocs gols a pesar de la molta qualitat que es va poder veure sobre la gespa, amb dos equips que van fer gaudir als espectadors del futbol en petit format que ofereix aquesta categoria. Cinc minuts abans de la mitja part, però, Aitana faria el seu segon gol de la tarda i gairebé després del servei de mig camp, Gemma escurçaria distàncies per a les visitants, posant el 2-1 en el marcador i amb el qual es va arribar al descans, moment en que van caure quatre gotes per a refrescar l'esforç dels dos equips.

El segon temps, va començar també amb igualtat, fins que els canvis van començar a fer efecte, i ja al minut 50 Alba rematant un córner va fer el 3-1 i tres minuts després, vindrien els gols d'Andrea i Ari que posaven el 5-1 al marcador que posava distància entre els dos equips, encara que el Cerdanyola, va reaccionar amb molta garra i Gemma de nou al minut 59 va fer el 5-2 contestat per Ari tres minuts després per posar el 6-2. Semblava que el partit estava sentenciat, però llavors va arribar la reacció visitant, amb les locals intentant resistir, i el golàs de Naiara des de fora de l'àrea clavant la pilota a l'esquadra al minut 69 per fer el 6-3. Els últims deu minuts van ser una constant d'atacs per part de les noies de Clara Baldó i d'actitud defensiva i contraatacs de les locals, però el marcador sols es va moure a falta de dos minuts amb un altre gol de Naiara que va posar el 6-4 definitiu al marcador.

Al final del partit, els punts es van quedar per l'equip de casa, però les jugadores d'ambdós equips es van fer una fotografia conjunta, fet que demostra que es pot ser rivals sobre la gespa i tenir respecte amb les companyes del nostre esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada