divendres, 14 de gener de 2011

Cèlia Olmo


"El club té un bon futbol base femení"

Cèlia Olmo, una vida en arlequinat (Foto: Pedro Salado)

Hem volgut entrevistar a Cèlia Olmo, la primera fèmina en marcar un gol en el Torneig Interpenyes que organitza anualment @rlekinats.com i jugadora del nostre femení. Ella juga d’interior dret en el sènior femení, té 18 anys i encara que no és una habitual titular, quan surt al camp sempre intenta donar el màxim sobre la gespa. Està al club des dels nou anys, exceptuant dues temporada que va haver d’abandonar el futbol, ha vist l’evolució del futbol femení en el CE Sabadell i ens explica que està més que satisfeta amb el que s’ha aconseguit en aquestes últimes temporades.

A part de jugar al primer equip, també has estat al cos tècnic de l'Infantil-Aleví A. Com has portat aquesta dualitat de responsabilitats?

Precisament, fa unes setmanes vaig haver de prendre la decisió de deixar l’Infantil. Estic fent 2n de Batxillerat, és un curs molt important de cara a la selectivitat i he hagut de prioritzar. Tot i això m’enduc bons records de la pre-temporada i de l’ inici d’aquesta.

Creus que la joventut del primer equip pot pesar en moments claus en algun partit?

La joventut del primer equip no pesaria en cap partit si els guanyéssim tots, però com no és el cas, si que pesa. Totes sabem que aquest és un aspecte negatiu, però també hem d’aprofitar els seus avantatges i valorar la projecció que té l’equip. Hauríem de reflectir al camp les ganes de guanyar, la vitalitat i l’energia d’un equip jove com el nostre però per alguna raó no sempre és així, i llavors arriben les derrotes. Alguns partits els hem perdut per falta d’actitud però d’altres per falta d’eficàcia ofensiva. Tenim qualitat per marcar gols però es nota l’absència d'Ana Aranda. És per això que hem de treballar a consciència l’arribada a porteria en els entrenaments perquè també tenim davanteres igualment vàlides.

A pesar de no tenir una gran corpulència, tens un bon xut. És la teva millor qualitat?

Doncs pel que fa al xut, jo considero que em falta potència. Crec que se distribuir bé la pilota al mig del camp, tinc habilitats per driblar i arribar a porteria. Tot i això no he marcat cap gol i espero ansiosa el meu moment de glòria.

Quin futur li veus al CE Sabadell Femení?

Un gran futur la veritat. El club té un bon futbol base femení i si es segueix treballant a totes les categories, d’aquí uns anys el Sabadell es podria fer un nom a nivell nacional, no s’ha de descartar mai aquesta opció. Però de moment hem de tocar de peus a terra, i aconseguir que el Sènior es mantingui a primera i no conformar-nos amb posicions per sota de la meitat de la taula, perquè encara queda molta lliga.

La Planada, Can Déu, CE Sabadell... perjudica o ajuda aquesta competitivitat a la ciutat?

Al contrari, és favorable i sana aquesta competitivitat, sempre que les actituds de les jugadores al camp siguin correctes i l’afició no perdi els papers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada