dilluns, 21 de juliol del 2014

Preferent Catalana 2014/15

Tres equips del Vallès Occidental amb diversos objectius


Finalment el grup coneix ja als seus 16 integrants i Cerdanyola FC, EF Bonaire i CE Sabadell saben quins son els seus 13 rivals en aquesta categoria on el campió s'assegurarà l'ascens a Segona nacional, mentre que el segon classificat haurà d'esperar a poder gaudir d'un ascens si la RFEF ho precissa. Per a baix, seran tres els equips que perdin la categoria i en cas de baixar més d'un català de categories nacionals, hi hauran els temuts descens compensats, que afectarien primer a les tretzenes classificades i desprès a les dotzenes i fins i tot les onzenes.


El Cerdanyola FC intentarà retornar a Nacional (Foto: Pedro Salado).

La competició començarà el cap de setmana del 20 i 21 de Setembre, constant de 30 jornades que s'allargaran fins al proper 16 i 17 de Maig, on s'arribarà al final de la competició, repartint alegries i tristeses. Els tres equips que rebran aquesta temporada especial seguiment per part nostre, es veuran les cares amb la EE Guineueta, un equip que va patir la passada temporada el dolorós descens de categoria nacional conjuntament amb el Cerdanyola FC i que després d'aconseguir dos ascens les temporades 2011/12 (a Preferent) i a Segona Nacional (2012/13), torna a la categoria, ja que va aconseguir sols sumar tres victòries i tres empats en els 26 partits que va disputar la passada campanya.

Després de l'ascens de la UE Vic i de la desaparició del RCD Espanyol C, el tercer classificat de la passada campanya, CF Lloret, que es va quedar sense ascens per una polèmica decissió de la RFEF, serà també un dels favorits a l'ascens, junt amb el CF Pallejà, CF Pardinyes i PBB La Roca, tres esquadres que van estar molt emparellades en puntuació amb les de La Selva, mentre que l'Atlètic Prat també intentarà donar el salt de categoria, formant un equip amb excel·lents jugadores, amb molt bon cartell.

Intentaran repetir bones actuacions de la passada temporada, equips com el CF Santpedor o el CE Llerona, conjunts sense grans estrelles a la plantilla però amb molt bon joc d'equip que fan que sempre siguin rivals a considerar. Per la part baixa, intentaran escapar de la crema UE Sant Quirze de Besora, que fa dues temporades es va salvar d'un descens no compensat i la temporada passada va acabar en dotzena plaça i Parroquial Santa Eugènia, que ha salvat aquesta temporada la categoria gràcies a la retirada del filial blanc-i-blau.  

Dels tres equips que van aconseguir l'ascens, sens dubte el que lluitarà per gaudir la permanència és el FC Sant Pere Pescador, un equip que va pujar de categoria després d'estar tres temporades a Primera catalana. En canvi, el CE Sant Gabriel C, després de dos ascens consecutius, serà un filial a tenir en compte per el seu potencial i el CD Fontsanta-Fatjó pot ser una de les sensacions de la temporada, ja que a pesar de ser nou a la categoria, està composant una plantilla per a no patir per mirar a la zona de descens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada