El Femení guanya en l'estrena de la Lliga

C.E. Sabadell 2-0 C.E. Manresa

C.E. Sabadell: Laura, Lydia, Sílvia, Peque, Aïna, Esther, Gisela, Carla López, Anna, Tània i Carla Ucero. També van jugar: Arantxa, Mélany, Judith, Yáiza i Anita.

Gols: 1-0, minut 46, Anna (penal) i 2-0, minut 88, Arantxa.

Estadi: Poliesportiu Olímpia (120 espectadors)

Bon principi de pretemporada del nostre equip femení, que ja va sortir al camp amb les idees clares des del primer minut davant un Manresa mermat d'efectius però que en cap moment va deixar de lluitar.

El principi del partit va ser d'un domini altern, on la ocasió més clara va ser en un servei de córner de Esther, rematat per sobre el travesser per Sílvia, al quart d'hora del partit. Aquí, el CE Sabadell va fer un canvi tàctic que va provocar més afiançament del nostre joc, només trencat per un xut als vint minuts del Manresa molt per sobre la porteria. En el minut 21 una internada d'Anna va ser tallada per un penal que l'àrbitre no va saber veure, i el Manresa es va recomposar i va mantenir la seva presència en el partit, encara que a partir dels quaranta minuts, es va començar a trencar el partit, amb un xut d'Anna, aturat per la portera visitant, a la següent jugada, Anna va tornar a escapar-se per la banda i Tània va rematar, un altre cop a les mans de l'arquera manresana. Es notava el domini arlequinat, i Gisela, amb un fort xut tret sota pals per la defensa primer i Anna en una altre aturada de la portera, va tancar la primera part, amb un 0-0 injust al marcador.

La segona part va començar amb un xut del Manresa aturat per Laura i a la següent jugada, la defensa visitant només va poder aturar a Anna fent-li penal, que va llençar amb seguretat per fer l'1-0. El Manresa volia reaccionar, i va fer una ràpida jugada però va xutar fora de l'àrea sense convenciment. El CE Sabadell es va posar llavors el mono de feina, i al mig camp es va lluitar totes i cadascuna de les boles en joc. Carla Ucero va xutar vora el minut 10, i un minut desprès Anna va tenir dues oportunitats, la primera treta per la portera manresana i la segona enviada fora. Al quart d'hora de la segona part, Oriol Alzúria va veure clar els canvis per rematar al rival, van marxar Tània i Lídia i varen entrar Judith i Mélany, que van augmentar la nostra possessió de la bola i més sumant que a la mitja hora de joc, amb l'entrada de Arantxa per Carla Ucero, Mélany va tenir una jugada personal impressionant treta per la defensa, i el Manresa va aguantar les seves esperances en jugades amb pilota bombejada, però al minut 43, es va rematar la victòria, en una jugada on primer Judith i desprès Anna van llançar la bola al pal i Arantxa va rematar la bola a dintre la porteria amb el rebot a la cama d'una defensa rival. Tres punts molt lluitats, però també molt merescuts.

El gol de l'1-0